background

 Foto Ivo
OIB 37369574350

tel : 021 346 746

radno vrijeme: pon - pet 8 - 20, subota 8 - 14

 

Drukčiji pristup ...

...za razliku od ostalih foto studija koji obrađuju i printaju fotografije na stroju , mi stroj za izradu fotografija koristimo samo za printanje , nakon što svaku , ali doslovno svaku fotografiju otvorimo u Photoshop programu i pojedinačno sa različitim korekcijama obradimo.

 

Zašto?

Pa upravo zbog toga jer je to jedini način da izvučete maksimum od svake fotografije , softveri za obradu koji su instalirani u strojevima nemaju ni 10% mogućnosti Photoshop programa.

 

Alati

Od alata koristimo uvijek posljednje inačice windowsa , Photoshop-a , sve obrađujemo na uvijek friško iskalibriranim monitorima najboljih matrica , a od foto papira koristimo digitalne najdeblje foto papire u sjajnoj ili mat površini.

 

 Proporcije...

Proporcije digitalnih foto aparata su uglavnom 3:4 , tako da je kod nas moguće po istoj cijeni napraviti format 11x15 za cijenu fomata 10x15 i na taj način izbjeći da Vam se kida dio fotografije , odnosno isprintati ćemo Vam fotografiju u full framu kao i što ste je fotografirali.

 

Cijene

Najbolji odnos cijene i kvalitete u Hrvatskoj.

Kompletan naš cjenik možete pogledati pod rubrikom "cjenik" , kao i količinske popuste.

 

 Zašto izrađivati fotografije?

... živimo u digitalnom svijetu u kojem je normalno fotografije pohranjivati na različite digitalne medije , pc-eve , cloude , servere ...

Jeste li se ikada zapitali koliko su i ti načini sigurni , sigurni od gubljenja privatnosti do gubljenja Vaših najdražih uspomena iz života.

Onog trenutka kad razvijete fotografiju na papiru tada te uspomene postaju i trajno sačuvane.

 

Kako će te do nas ?

Odabrane fotografije nam osobno možete donijeti na bilo kojem digitalnom mediju ili samo izvaditi karticu iz aparata.

Ako ne živite u našem gradu možete nam ih poslati mailom , odnosno Jumbo mailom ako ih ima u većoj količini.